Buy Attila Olejnyik a beer

x
1
3
5

Olejnyik Attila vagyok, civilben grafikai szoftverekkel foglalkozom + programozással. Szabadidőmben viszont szerepjátékos tartalomfejlesztéssel. Ebben kérem a segítségedet.

Jelenleg két CoC modulon (A doboz, A szikla) egy fantasy kalandon ( A Ma-Har láp titka), és két kísérleti jellegű – sok tekintetben új szemléletű – szerepjátékon (Szurokzápor, A város) is dolgozom. Ezen kívül immár évek óta készül egy a számítógépes és a klasszikus papír-ceruza játékot ötvöző PC játék is ( Árnyak Assan felett ). Ezen kezdeményezések közül jó eséllyel még az idén elkészül a „doboz” és a „város” is. A történetek elkészítése, illusztrálása, tördelése és a próbamesék mind-mind olyan dolgok, amikért a szabadidőmmel és sok esetben a pénzemmel fizetek, és bár az általam írt tartalmak továbbra is ingyenesen elérhetőek lesznek sok mindenben a segítségemre lehetsz.

Ha úgy gondolod, hogy szívesen segítenél a szövegfordításban más nyelvekre, a kötetek vagy a játék illusztrálásában (a játék GMS alapokon készülget) – akkor is s írj nekem.

Ezen kívül támogathatsz engem pár kávé árával is - ezt hálásan köszönöm! 

Support Attila Olejnyik
You’ll be charged $

Payment secured by  . You’ll be taken to a thank you page after the payment. Terms and Privacy.

Attila Olejnyik

You’ll be charged $

Enter a fair price

$
1

Payment secured by  . You’ll be taken to a thank you page after the payment. Terms and Privacy.