(RO) De ce solicit sustinerea dvs. prin ...

(RO) De ce solicit sustinerea dvs. prin acest serviciu BuyMeACoffee?

Jul 25, 2022

BuyMeACoffee este un serviciu online care imi permite sa primesc anumite donatii sau plati pe care unii dintre dumneavoastra ar dori sa le faca pentru a sustine proiectul meu de informare medicala pe internet - canalul de YouTube, postarile, pagina de internet Medstory.ro si dezvoltarea altor proiecte pe viitor. Daca ati gasit in videoclipurile mele informatii care v-au ajutat, v-as fi recunoscator daca v-ati gandi sa sustineti si financiar acest proiect.

Producerea acestui continut informativ medical necesita mai mult timp decat pare si este mai mult decat un hobby. De ceva vreme aceasta activitate reprezinta un fel de job part-time, care include planificarea continutului, timpul de inregistrare a videoclipurilor, editarea video, crearea de descrieri si liste de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti materialele mai usor, postarea pe pagina de internet, design-ul si administrarea acestei pagini, timpul dedicat pentru a raspunde la unele comentarii si mesaje pe care le primesc si timpul in care sa invat cum sa imbunatatesc in mod continuu calitatea videoclipurilor si a prezentarilor. In spatele fiecarui videoclip pe care il vedeti este mai multa munca decat isi imagineaza multi oameni. Toate aceste activitati le-am facut singur pana acum.

Vreau ca materialele informative medicale pe care le produc sa fie accesibile in mod gratuit, pentru oricine este interesat. Orice sustinere financiara (voluntara) pe care o faceti ma ajuta sa dedic mai mult timp acestui proiect, deoarece imi ofera libertatea financiara de a fi mai flexibil cu timpul meu. De asemenea ma ajuta sa imbunatatesc mereu calitatea prezentarilor prin achizitionarea de echipamente noi (lumini de studio, camere video, microfoane, antifonare, software de editare video, computer care sa fie suficient de rapid pentru editare video etc.) si sa platesc pentru costurile de administrare ale paginilor de internet. Imaginea de mai jos arata o parte din echipamentul care este necesar pentru realizarea videoclipurilor.

Sustinerea dumneavoastra poate sa fie echivalentul de pret al unei cafele de 2 Euro, sau mai mult daca doriti, in functie de valoarea pe care considerati ca o au aceste materiale informative (pentru dumneavoastra).

Va multumesc pentru sustinere,

Dr. Stefan Cristian Stanel

Enjoy this post?

Buy Stefan Cristian Stanel a coffee

More from Stefan Cristian Stanel