Iepazīsimies!

May 03, 2021

Nevienai sievietei nav jāmācās būt par sievieti un jāmēģina atrast rāmi, kurā perfekti iederēties. Tavs spēks, resurs un būtība jau ir Tevī perfekti piemēroti tam, lai Tu radītu to ko patiesi vēlas Tava sirds! Tavs galvenais uzdevums ir satikt un atbrīvot šo savu spēku kuru dēvē par sievišķību. Tas visnotaļ nav viegli, lai neteiktu, ka grūti, bet tomēr iespējami un pat nepieciešami, ja Tu vēlies patiesi satikties ar sevi.

Katra sieviete var iniciēt sevi tieši tur kur viņa ir. Nav jādodas uz kalniem, upēm vai tuksnešiem, bet gan jāatrisina tās situācijas un sāpes, kuras ir ar Tevi ikdienā. Tev noteikti ir jautājumi uz kuriem Tu meklē atbildes vai situācijas, kuras vēlies atrisināt. Un iespējams risinājumu var atrast tikai izejot cauri savam tumsas tunelim. Bet Tev nav jābūt vienai, esam kopā. Ejam kopā, izzinam kopā un atbalstam viena otru.

Tu esi laipni aicināta uz satikšanos un šādas atbalstošas vides veidošanu! Tiekamies reizi mēnesī virtuālajā telpā, kurā Tu skaļi(ja vēlies var arī klusu) vari pateikt kādu atbildi vai situācijas risinājumu šobrīd meklē un iespējams tieši šeit Tu saņemsi atbalstu, kas Tev ļaus pavirzīties tālāk. Katrā satikšanās reizē arī kāds sirds gudrs cilvēks sniegs savu gaismu, kas atklāj sievišķības šķautnes, lai Tu vari iepazīt sevi ar vien tuvāk.

Šīs satikšanās ir bezmaksas! Bet Tu esi aicināta atbalstīt šo ideju tik lielā mērā cik vēlies!
https://www.buymeacoffee.com/sievietei

Tā kā ne vienmēr tie, kuriem palīdzība ir patiešām vajadzīga to var to arī atļauties, visu naudu, kas paliks pāri no organizatorisko izdevumu segšanas, novirzīsim atbalsta fonda izveidei. Cilvēkam nav jānonāk krīzes situācijā, lai saņemtu atbalstu. Tam ir jābūt pieejamam arī tad, ja cilvēks vēlas un meklē izeju jau laicīgi!

Enjoy this post?

Buy Sieviete Sievietei a Support

More from Sieviete Sievietei