hermit Voita
129 supporters

BMC: FAQ

Sep 03, 2022

[EN] Hello and I am glad you found your way here!

We have 2 times the same three roles; once in Czech and once in English. The space is a bit tight, but I believe we can make it work. A little patience and understanding with bilingual texts on your end will go a long way though.

Scroll further to learn how to connect BMC and Discord and how to use filters to look up my older posts.

To see the extra photos and videos (according to your membership tier) please send me a follow on Flickr. As soon as I follow you back, you'll have gained access to the extra materials. Photos can be found directly in the reel, videos in Albums.

Happy exploring!

.

[CZE] Ahoj a díky, že jsi sem zavítal!

Máme 2x ty samé tři role, jednou česky a jednou anglicky. Informace jsou v nich totožné. Občas jsou příspěvky dvojjazyčné, a tak Tě chci poprosit o trochu trpělivosti a pochopení. Čeština bude pro přehlednost vždy druhá.

Níže najdeš návod na propojení BMC s Discordem a způsob, jak využít BMC filtry k najití mých starších příspěvků.

Přístup k extra fotkám a videím (podle úrovně členství) získáš posláním follow mému foto účtu na Flickru - jak ti pošlu follow nazpátek, máš přístup k extra materiálu. Fotky jsou vidět v galerii, videa najdeš srovnaná v Albech.

Přeji Ti příjemný pobyt!

...

Joining Discord and BMC posts' filter --- Propojení na Discord a filtrování příspěvků na BMC

[CZE] Můj účet > Sleduji > Koukni na stránku

[EN] Discord is a Community platform; you'll find all other travel enthusiasts there. It's a great place to keep up with my journey and to share your thoughts with me and others. Connect BMC and DC to get a fancy BMC Supporter role!

.

[CZE] Členství > Discord > Propoj.

Na Discordu si povídáme o cestě a spoustě dalších věcí. Určitě stojí za návštěvu! Je tam připravená i speciální role pro Kavárníky a extra vlákno na povídání si.

[EN] The next tab brings you to history of all my posts available to your Support Tier. You can find many interesting little articles there - use the filters to dig up some golden nuggets!

.

[CZE] Hned vedle je záložka s příspěvky; doporučuji kouknout na záložky jiné, než je Deník. Schovávají se tam zajímavé poklady.

Výhledově záložky ještě trochu pročistím, ale už teď se dají snadno použít.

...

[EN] If you're still unsure about anything, let me know!

.

[CZE] Chybí Ti tu něco? Dej vědět!

Enjoy this post?

Buy hermit Voita a smile

More from hermit Voita