Buy Sursa de Motivatie Zilnica a coffee

x
1
3
5

Buna ! Pe 3 si 10 septembrie 2022, între orele 10.00 și 14.00, Sursa de Motivatie Zilnica organizeaza pe platforma Zoom, prima editie în limba româna a workshopul interactiv CRISTALUL DE CUART-PIATRA CU CARE EI CHEMAU ÎNGERII.

În profunzimea fiintei noastre, suntem energie. Cristalele sunt minunate ancore de credinta, amplificatoare si purificatoare ale câmpului nostru energetic. Când centrii nostri de vitalitate care ne înconjoara forma, sunt blocati de gânduri transformate în convingeri limitative subconstiente si de emotii negative stagnate, nu putem spune ca suntem cu adevarat fiinte functionale si sanatoase.

Convingerile limitative si emotiile neconsumate sunt cei mai mari dusmani ai nostri, pentru ca mintea noastra se straduieste în permanenta sa adapteze chimia corpului la convingerile, gândurile si emotiile sale.

Cristalul de cuart poate fi cel mai bun aliat al credintei tale ca ai capacitatea de te libera de tot felul de suferinte și a-ti transforma viata în cea pe care o visezi: o viata plina de abundenta, sanatate, fericire si împlinire.

Înscrie-te si tu la workshopul nostru pentru a afla:

- cum poti utiliza cristalele ca instrumente de crestere a vibratiei în vederea conectarii cu Sinele superior, pentru a accesa Marea Întelepciune Universala;

- cum poti folosi aceste instrumente minunate pentru îndepartarea bolilor prin descarcarea emotiilor negative blocate si eliminarea convingerilor limitative;

- ce rol major au cristalele în protejarea energetica, a casei tale si a celor dragi;

- ce tehnici ai la îndemâna, folosind cristalele în procesul de vizualizare creativa, în atragerea abundentei și manifestarea dorintelor, cum te poate ajuta cristalul de cuart în accesarea înregistrarilor akashice din arhivele sufletului

- și multe alte învataturi valoroase, pe care… si tu vei vrea sa le transmiti cândva celor cu inima deschisa si gata sa le primeasca.

Daca nu ai integrat în sistemul tau personal de convingeri faptul ca esti o picatura individualizata a Marelui Câmp Energetic Universal și ca ai venit în aceasta lume să experimentezi pentru a evolua, în timp ce redescoperi iubirea neconditionata, nu are rost sa-ti pierzi timpul, crezând căa vorbim aici despre baghete magice.

În cadrul atelierului CIRSTALUL DE CUART-PIATRA CU CARE EI CHEMAU ÎNGERII este vorba despre puterea cristalelor, combinată cu puterea convingerilor tale profunde si cu puterea imaginatiei, cea mai mare forta creatoare a Universului. Toate aceste 3 puteri sunt daruri divine, cu ajutorul carora, toti cei cu mintea deschisa pot atrage minuni în viata lor.

Îndrazniti asadar să fiti întelepti !

Puteti solicita programul si detaliile privind participarea, scriindu-ne pe adresa de e-mail a canalului : [email protected].

Membrii canalului precum si participantii la primele 2 editii ale workshopului MASTERPLANUL DE VIATA-ACTIVAREA CONSTIINTEI SUFLETULUI, beneficiaza de conditii speciale de înscriere.