$5/month
$50/year
  • You’ll be notified by email when new members-only posts are published.
  • Join the exclusive members-only chat.
  • Support me on a monthly basis
Home Posts

7

Chats
Szeifert Natália, magyar író

Sziasztok!

Nem tukmálok rátok termékeket. Helyette ITT tudtok hozzájárulni a működésemhez. 

Kérlek, olvassátok el az alább rögzített "Kedves Olvasó!" című bejegyzést!

Az alábbi gombokon eléritek azokat a felületeket, ahol megtalálhatók az általam előállított tartalmak: honlapom, SoundCloud, Spotify, Facebook, Youtube - kattintsatok rájuk:

Kedves Olvasó!

Feb 01, 2020

Ahogy a főoldalon látjátok (kattintható ikonokként ott vannak azok az internetes felületek, amelyeken tartalmaim érhetőek el), elég sokat dolgoztam, dolgozom ingyen.

De mit jelent az, hogy ingyen? - Azt, hogy nemhogy pénzt nem kapok érte, de én magam fizettem (fizetek) a munkáért, amelyet elvégzek: időmmel, energiámmal és pénzzel is (minden kerül valamibe, az internet-előfizetés, az áram, az eszköz, amellyel tartalmat hozok létre stb.)

Az internet kezdetben sokunkkal elhitette, hogy a tartalom ingyen van, miközben ez nyilvánvalóan nem igaz.

Erre aztán hamarosan megszülettek a különféle válaszok (például reklámokkal telezsúfolt oldalak formájában, ahol a valódi tartalmat már meg sem találjuk),  később rengeteg, önmagát fenntartani képtelen, de kiváló felület szűnt meg sajnos. A "nekem jár" és az "ez csak internet" felfogása leginkább a nulla energiával üzemeltethető álhír- és tartalomismétlő oldalaknak kedvez. Azok fenntartásához és működéséhez nem szükséges szerző, korrektor és egy sor más ember, aki hitelessé és minőségivé tesz egy felületet. Nagy téma ez, itt most nem is tudok hosszan, részletesen foglalkozni vele, inkább rákanyarodok az engem érintő szeletére:

Ma, amikor minduntalan abba ütközünk, hogy egy író sem tud szabadon működni anélkül, hogy "hatalommal együttműködő" vagy "nem együttműködő" kategóriába sorolják, amikor évek óta folyamatosan szűkül a tér körülöttünk, és odáig jutunk, hogy megbélyegző egy ösztöndíj elfogadása, muszáj valami más formát találni a megélhetésre (kiegészítésre).

Kikerülni a hatalmi játszótérről, amennyire csak lehet, függetlenként élni, dolgozni.

Ezért hoztam létre ezt az oldalt. 

Itt kétféleképpen tudtok támogatni (mindkét esetben közvetlenül nekem adtok"fizetést"):

1. Alkalmi "kávévásárlással":

A honlap oldalsávjában (mobilon fent) kiválasztva a kávék számát. 

2. A "Become a member"-re kattintva, havi előfizetés formájában:

Ezzel olvashatóvá válnak az itt létrehozott posztjaim (posts menüpontból érhetőek el, új bejegyzésről értesítést is ad a rendszer), ezek pedig: Havi naplóbejegyzések, alkalmi szösszenetek, és időről időre ide felkerülnek korábbi publikációim is. 

Köszönöm!

------

Az oldalon található minden tartalom a saját tulajdonom, felhasználni, részben vagy egészben idézni, kizárólag az engedélyemmel lehet.

Kapcsolat: szeifert.natalia@gmail.comWrite a comment…

Post