VESTEL - Türkiye'nin Elektronik Markası

VESTEL - Türkiye'nin Elektronik Markası

Nov 09, 2022

Vestel, Türkiye'de çok ünlü bir marka. Bu markanın sloganı "Vestelle olur, neden olmasın?". Gerçekten ilham verici.

Vestel'in ürünleri hem çok kaliteli hem de uygun fiyata. (ve çok güzel)

Vestel, beyaz eşya üreticisi. Buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi... her türlü beyaz eşyayı Vestel mağazalarında bulabilirsiniz.

Sadece sıradan (beyaz, gri, ve siyah) setleri yok. Aynı zamanda retro renklerden oluşan koleksiyonları da var. İstediğiniz renkleri seçebilir, evinizde tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Normalde, ev döşerken, herkes beyaz, siyah gibi renkler tercih etmek istiyor. Çünkü, uyumlu ürünler bulmak zor olabiliyor. Başka markalardan aldığınızda, tüm ürünler kırmızı olsa bile ya tonu tutmuyor ya da farklı tasarımları oluyor.

Evinizi Vestel'den döşerseniz, böyle bir problem olmaz. Mesela, beyaz eşyanızı "düş mavisi" renginde aldınız, yanında tüm küçük ev aletlerini aynı renkten tamamlayabilirisniz.

Buzdolabından, bulaşık makinesine, çamaşır makinesinden buzdolabına, hatta fırına tüm beyaz eşyaları aynı renk ve tasarımda bulabilirsiniz.

Doğrayıcıdan ekmek kızartma makinesine, su ısıtıcıdan kahve makinesine tüm küçük ev aletlerinizi yine mavi alabilirsiniz. Hepsi uyumlu olur.

Bu marka ile ilgili sevdiğim bir özellik, müşteri hizmetlerinin çok nazik ve yardımsever olması. Sevmediğim bir şey ise, süt köpürtücünün mavi olmaması. (Hayır, sevmediğim şeyi bulmak için bir ay uğraşıp bu yazıyı geciktirmedim. Lütfen söylentilere inanmayın.)

Benden duymuş olmayın ama; fırın, ocak ve davlumbazı birlikte alınca fiyat çok uygun oluyor.

Uyarı: Bu markada bağımlılık yapan bir şey var. televizyon almaya gidip, tüm evi yenileyebiliyorsunuz. (Ben değil, bir arkadaşım yapmış.) Eğer apartmanda yaşıyorsanız fırın gibi büyük ürünlerin tüm renklerini almanızı tavsiye etmiyorum.

Görüşmek üzere.

Enjoy this post?

Buy Turkish Teacher a kahve

More from Turkish Teacher