Hej alla vejpare och Vejpkollenläsare!

I september går remisstiden ut för regeringens förslag om smakförbud. Vad göra? Ja, det som händer just nu är viktigt. Politiker är någorlunda intresserade av frågan (tre av dem har faktiskt besökt vejpshoppar efter kontakt med Vejpkollen). Skadereducering är ett ord som dyker upp allt oftare i debatten om svensk tobakpolitik. Men e-cigaretter nämns inte så ofta som de borde (snus och nikotinpåsar gör det däremot). Det måste vi ändra på. Och vi gör det genom att berätta våra historier - genom att synas! Just nu planerar jag några reportage om vejpare i Sverige. Om vejpkultur och vanligt folk som slutat röka med hjälp av e-cigaretter, unga som gamla (gärna lite nördiga ;-)). Jag kommer att röra mig runt om i landet och kombinera semestern med några förhoppningsvis spännande möten.

Alla bidrag går till att täcka omkostnader och jag är evigt tacksam för varenda krona! Tillsammans kan vi bygga ett samhälle där vejpningen ersätter rökningen!

Och tipsa mig gärna om bra folk att intervjua! Det är också guld värt!

ps. Du kan stödja ytterligare genom att bli en Patreon - ett mer lågsiktigt och hållbart sätt att stödja arbetet med Vejpkollen. ds Läs mer här!

Vejpa lugnt och så ses vi kanske i sommar!