Buy radiovmro a donirajte

🇲🇰
x
1
3
5

Донирај За Поддршка На Радио Битола Вмро Македонија

Донацијата Е За Обнова На Радио Опрема Која Ќе Ја Користеме За Вас Драги Наши Слушатели